Вплив інформаційних технологій на розвиток сучасних систем управління людськими ресурсами.

Автор(и)

  • І. В. Панченко

Анотація

Традиційні засади побудови систем управління людськими ресурсами на сьогоднішній день зазнають значного впливу з боку постійно зростаючого ринку інформаційних продуктів, технологій і рішень, що покликані не просто розширити можливості кадрового менеджменту, а й трансформувати його сутність, підходи, методи, процедури відповідно до потреб сучасного бізнесу і суспільства в цілому. У таких умовах конкурентну перевагу отримують ті компанії, які швидше за інших адаптують свої системи HRM до прогресуючих стандартів обміну, зберігання та пошуку інформації, пов’язаної з характеристиками вже працюючого персоналу або потенційних кандидатів на ринку праці.

Метою роботи є дослідження ринку основних сучасних тенденцій розвитку і трансформації систем управління людськими ресурсами під впливом інформаційних технологій.

Посилання

Абдулина О. Big Data для HR-а: как научиться управлять большими данными [Електронный ресурс]. – Режим доступа: http://e.hr-director.ru/article.aspx?aid=506763.

Бабушкин Э. Топ 10 прорывов в HR технологиях [Електронный ресурс]. – Режим доступа: http://edwvb.blogspot.ru/2014/11/top-10-proryvov-v-hrtekhnologijakh.html.

Березюк Е. HR тренды 2017 года [Електронный ресурс]. – Режим доступа: https://wispapp.com/blog/2017/01/06/top-ten-hr-trends-for-2017/?lang=ru.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Секція "Економіка"