Система оцінки рейтингу викладачів університету.

Автор(и)

  • О. В.  Прігунов

Анотація

Ефективне функціонування та розвиток підприємства, установи або організації незалежно від форми власності залежить від багатьох факторів, одним з провідних є людських фактор. Про це також свідчать сучасні тенденції інвестування великими корпораціями у створення комфортних умов праці. Теорія людського капіталу зовсім надає людині центральне місце у концепції забезпечення стійкого економічного зростання підприємства, за рахунок погляду на неї, як на головний забезпечуючий та якісно невичерпаний ресурс економічного зростання нового типу, підкреслюючи, що саме людські ресурси приводять у рух, організовують взаємодію всіх інших ресурсів економічної системи. У зв’язку з цим набуває актуальність розробка інформаційної системи оцінки рейтингу персоналу, як однієї з компонент економічного зростання суб’єктів господарської діяльності підприємства, установи або організації.

Посилання

Ячменьов Є. Ф. Функціональна модель вищого навчального закладу в IDEF0 / Є. Ф. Ячменьов // Бізнес Інформ. – 2014. – № 4. – С. 91–99. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2014_4_16

Яловий Г. К. Теорія людського капіталу як методологія формування інноваційної системи / Г. К. Яловий // Економічний вісник Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут». – 2015. – № 12. – С. 20–28. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/evntukpi_2015_12_6.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Секція "Математика"