Стратегія управління інтелектуальними інвестиціями на промислових підприємствах України.

Автор(и)

  • Н. В. Горячова

Анотація

В Україні в кризовий період промислові підприємства , а особливо ті підприємства котрі знаходяться на півдні України зазнали великих збитків, втратили ринок збуду який був зорієнтований в основному на російський ринок. Для відновлення стабільної роботи підприємств потрібно провести реформи на рівні підприємств, котрі повинні бути спрямовані на підтримку виробничого процесу, розробки інноваційного продукту та впровадження нових технологій. На промислових підприємствах півдня України потрібно переглянути стратегію управління інтелектуальними інвестиціями та удосконалити. Удосконалення стратегії управління інтелектуальними інвестиціями – є один із основних етапів виведення підприємства у кризовий період. Потрібно розробити стратегію напрямків підтримки стійкого становища та обґрунтувати збереження стану в якому опинилось підприємство.

Посилання

Буковинський С. А. Фінансова криза в Україні: вплив на розвиток економіки та деякі заходи з досягнення фінансової стабілізації [Текст] / С. А. Буковинський // Фінанси України. – 2010. – № 11. – С. 10–30.

Дорошенко І. В. Причини й наслідки кризи єврозони: уроки для України [Текст] / І. В. Дорошенко // Фінанси України. – 2010. – № 12. – С. 58–68.

Потенціал національної промисловості: цілі та механізми ефективного розвитку: Текст]: [моногр.] / Ю. В. Кіндзерський, М. М. Якубовський, І. О. Галиця та ін. – К.: Ін-т екон. та прогнозув. НАН України, 2009. – 928 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Секція "Математика"