Ростові та морфологічні особливості міцелію гриба Рleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm. на модифікованих живильних середовищах

Автор(и)

  • А. Р. Данильченко Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • К. С. Решетник Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

В цій роботі досліджувався вплив різних джерел вуглецю на ростові параметри міцелію гриба Pleurotus ostreatus(Jacq.) P.Kumm.

Посилання

Petre M., Petre V. Environmental biotechnology for bioconversion of agricultural and forestry wastes into nutritive biomass. Enviromental biotechnology-new approaches and prospective applications. 2013 / Petre M. (Ed.). Croatia: InTech, 1–22.

(2014). Культивування Pleurotus ostreatus (Jacq.) Kumm. на рослинних відходах / Круподьорова Т. А., Барштейн В. Ю., Пещук Л. В. та ін. Biotechnologia Acta. 7(4). Р. 92–99.

Методы экспериментальной микологии / Дудка И. А.; Вассер С. П.; Элланская И. А. и др. Справочник. К.: Наук. думка, 1982. – 561 с.

Приседський Ю. Г. (). Статистична обробка результатів біологічних експериментів. Донецьк: Кассиопея, 1999. – 210 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-06-25

Номер

Розділ

СЕКЦІЯ «Біологічні науки та екологія»